Durvaszemcsés kukoricadara élelmezési célra. A kukorica az egyik legősibb gabonaféle, amely Közép-Amerikából származik. A kukoricadara a kukorica magjának egy durvább őrleménye, mely sokféleképpen felhasználható. A polenta és puliszka alapanyaga, de használják még édességek, kenyerek, tészták elkészítéséhez is. Íze semleges, így édesen és sósan is fogyasztható. A kukoricadara sárga színe a béta-karotin és B6 vitamin tartalmának köszönheti, megtalálható benne még A, C, és E-vitamin is. A kukoricadara egyedülálló a gabonafélék közül, mivel hőkezelés után szinte minden vitamint és ásványi anyagot megtart. Természetes módon gluténmentes, így arra érzékenyek számára is ideális választás.
Megosztás másokkal:
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Termék értékelés és véleményezés